Safir

Eksluzivni apartmani u mirnom dijelu Bjelašnice

Ekskluzivni apartmani u mirnom dijelu Bjelašnice

Izbor neka vam bude planina. A ona koja nam nudi mnoštvo raznolikog sadržaja i prelijep planinski ambijent svakako je planina Bjelašnica, koja se nalazi na udaljenosti od samo 25 kilometara od glavnog bosanskohercehovačkog grada.

Na ovoj planinskoj ljepotici u toku je izgradnja apartmanskog objekta “Safir” koji je smješten u mirnom dijelu Bjelašnice, na osunčanoj padini gdje će boravak u apartmanima pružiti idealno mjesto za istinski odmor, kako u zimskim tako i u ljetnim danima.

Objekat gradi vodeći investitor u stambenoj izgradnji na širem području Sarajeva, firma “Butmir” d.o.o. Sarajevo. Nakon uspješno završenog objekta na planini Jahorini, u kojem kupci uživaju već nekoliko sezona, obavještavaju potencijalne kupce da su počeli gradnju novog apartmanskog objekta kojeg će krasiti 31 apartman.

Iako je smješten van pretrpanog centralnog dijela planine, objekat se nalazi blizu skijaških staza i sportskih terena. Apartmani površine od 37 do 85m², maksimalne iskorištenosti, osmišljeni su tako da budućim vlasnicima pruže udobnost i mir te inspirišu zdravijem načinu života.

U objektu niske spratnosti (P+4) sve etaže će biti liftom povezane i sa suterenom u kojem će se naći zatvorena parking garaža. Pored parkinga u zatvorenoj garaži, biće obezbijeđeno i 10 parking mjesta ispred objekta. Većina apartmana posjedovat će i prostran balkon.

Kao i svi dosadašnji objekti i “Safir” će biti izgrađen od vrhunskih materijala. A kako bi budućim vlasnicima maksimalno umanjili troškove korištenja svojih apartmana, osigurano je odvojeno mjerenje svih energenata za svaki apartman posebno. Svaki apartman imat će i zasebno etažno grijanje putem plinskog bojlera sa mogućnošću daljinske kontrole preko wi-fi modula.

Gradnja objekta je u toku i bit će useljiv u jesen 2023. godine. Zato požurite, jer jedinstvene su cijene u pretprodaji.

Sve informacije o možete dobiti na  broj telefona: 033 774 150 ili 033 774 153